Taapero muuttuu zombiksi käskystä – huvittava taito

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat oppivat joka päivä uusia asioita tarkkailemalla heidän ympärillään tapahtuvia asioita ja sitä mitä ihmiset tekevät. Lapsia kasvattaessa muut alkavatkin huomaamaan nopeasti mistä lapset ovat ottaneet esimerkkiä, koska he alkavat helposti imitoimaan vanhempiaan ja sisaruksiaan.

Nyt Newsflare-sivuston julkaisemalla YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa taapero esittää zombia. Videolla nähdään miten pieni Aurora Rose -niminen tyttö astelee huoneestaan ulos. Kun äiti pyytää tyttöä esittämään zombia, taapero muuttaa heti kävelytyyliään.

Tyttö alkaa äidin käskystä kävelemään heti kuin zombi ojentaen kummatkin kädet eteensä. Tyttö on vanhempien mukaan imitoinut tämän taidon heiltä, sillä vanhemmat ovat leikkineet tytön kanssa hippaa, jossa vanhemmat ovat yrittäneet ottaa tyttöä kiinni kävellen kuin zombit.