Gwyneth Paltrow alastomana – rohkea poseeraus äitienpäivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow löysi eronsa jälkeen rinnalleen uuden rakkaan, Brad Falchukin, jonka kanssa pari kihlautui tammikuussa. Nyt näyttelijätär muisteli ensimmäistä raskauttaan, kun hän odotti Chris Martinin kanssa esikoistaan.

Gwyneth Paltrow on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan äitienpäivän kunniaksi herkän kuvan, joka on otettu kun hän on ollut raskaana ensimmäistä kertaa. Vanhassa kuvassa Paltrow odottaa tytärtään Applea, joka on tällä hetkellä 13-vuotias.

Gwyneth Paltrow on julkaisemassaan tunnelmallisessa kuvassa täysin alasti. Nainen poseeraa kameralle sivuprofiilista, minkä ansiosta hänen jalkansa onnistuu peittämään naisen haarovälin. Paltrow suojaa myös rintansa kameralta pidellen niistä käsillään kiinni.