Meikkitaiteilija antoi aviomiehen meikata hänet – lopputuloksesta tuli mielenkiintoinen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija Tati Westbrook on tunnettu hänen YouTube-kanavastaan, jossa hän arvostelee uusia meikkejä. Nainen kuvaa säännöllisesti seuraajiensa iloksi myös tutoriaaleja, joiden avulla fanitkin voivat loihtia kasvoilleen upeita meikkityylejä. Tällä kerralla meikkityylistä oli kuitenkin vastuussa hänen aviomiehensä James.

Tati julkaisi hänen neljän miljoonan seuraajansa iloksi videon, jossa hänen aviomiehensä James päästettiin meikkaamaan hänet. James yrittää seurata toisen meikkitaiteilijan, Jacklyn Hillin, tekemää ohjevideota ja meikata vaimonsa sen mukaisesti.

James yritti parhaansa, mutta meikistä tuli auttamattakin liian tumma ja sotkuisen näköinen. Yleensä meikkitutoriaalit on tehty niin helpoiksi, että lähes kuka tahansa pystyisi niitä seuraamaan ja onnistumaan omassa meikissään. Jamesin suoritus kuitenkin paljasti, että jonkinlainen pohja henkilöllä tulisi meikkaamisen saralla olla ennen ohjevideon seuraamista.