Tältä Super Mario näyttää ilman viiksiä – ei tunnista samaksi hahmoksi

Digi · Terhi Piiroinen

Punaiseen paitaan ja lippalakkiin pukeutunut Super Mario on putkimies, joka seikkailee veljensä Luigin kanssa Ninetndon pelimaailmoissa. Super Mario saa erityisominaisuuksia ja supervoimia muun muassa taikasieniä syömällä. Super Mario näki päivänvalon vuonna 1985.

Nyt netissä on julkaistu kuva Super Mariosta, jolta on poistettu sille ominaiset kasvokarvoitukset. Ilman viiksiä ja kulmakarvoja poseeraava pelihahmo näyttää kaksivuotiaalta. Sen tunnista ainoastaan tutuista vaatteista ja lippalakissa olevasta M-kirjaimesta.

Ihmiset ovat reagoineet karvattoman Super Marion kuvaan ristiriitaisin tunnelmin. Osa ihmisistä väittää, että eivät voi katsoa kuvaa, koska se pilaa heidän lapsuusmuistonsa. Super Marion pääasiallisin tehtävä on pelastaa Peach-prinsessa Koopan linnasta. Viiksien ajelu vie siltä ainakin romaisti uskottavuutta tehtävässä.