Khloe Kardashian esitteli vauvansa – tässä on kuukauden ikäinen True

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa noin kuukausi sitten. 33-vuotias Khloe antoi miehensä Tristan Thompsonin kanssa tyttärelle nimeksi True Thompson.

Khloe Kardashian nähtiin viikko sitten ensimmäistä kertaa hänen vauvansa kanssa kun hän oli vaunulenkillä Truen ja lastenhoitajan kanssa puistossa. Nyt Khloe on julkaissut lapsestaan ensimmäisen lyhyen videoleikkeen hänen Instagram-kanavalleen.

Khloe julkaisi Truesta suloisen videon, jossa hän ilmoitti tyttärensä olevan nyt kuukauden ikäinen. Khloe on viettänyt lähes koko tämän ajan kahdestaan Clevelandissa pienen vauvansa kanssa ja keskittynyt vain häneen ja siihen, että hän on tytölle paras mahdollinen äiti.

💕Happy One Month True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on