Poika imitoi eläimiä viulullaan – tähän ei moni pysty

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon upeita videoita, joissa ihmiset esittelevät osaamistaan imitoinnin parissa. Tällä kerralla eräs monitaituri esitteli kuitenkin hieman erikoisempaa taitoa, sillä hän osaa tehdä eri eläinten ääniä viulunsa avulla.

Sebastiaan Kulwanowski on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän soittaa viulua. Mies ei soita viululla kuitenkaan musiikkia vaan matkii eri eläinlajien ääntelyä jousisoittimensa avulla. Videolla kuullaan yhteensä yhdeksän upeaa imitaatiota viululla.

Mies osaa matkia viulua soittamalla esimerkiksi aasin, elefantin, eri lintulajien, lehmän ja hiiren ääntelyä. Jos videota ei katselisi vaan sitä pelkästään kuuntelisi silmät kiinni, voisi kuvitella, että kyseessä on jonkinlainen luontovideo.