Raikkaampi ilme muutamalla vinkillä – näin korjaat päivämeikkiäsi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan lifestyle-asiantuntija Claire Ashley jakaa katsojille ahkerasti vinkkejä meikkaamiseen liittyen. Nyt nainen kertoo niksejä, joiden avulla meikkiä voi raikastaa päivän aikana kätevästi.

Kesällä ei kannata pakkeloida kasvoja paksulla meikkikerroksella, koska lämmin ilma saa meikit helposti leviämään. Lounaan jälkeen huulipuna on yleensä tipotiessään, joten ainakin sitä tulee lisätä loppupäivää ajatellen. Claire puhdistaa myös levinneet meikit pumpulipuikolla ja lisää silmien alle meikkivoidetta.

Mikäli kasvot kiiltävät päivän jäljiltä, kannattaa niille tuputella hieman irtopuuteria. Silmiin ei tarvitse panna muuta meikkiä kuin ripaus ripsiväriä, koska aamulla on kaiketi huolehtinut muun silmäkorotuksen jo kuntoon. Lopuksi kasvoille voi kiinnittää meikin kiinnityssuihketta.