Sara ”Saara” Forsberg paljasti miten käyttää peruukkeja – näin vaihtuu hiustyyli

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, eli Saara, tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Saara yllätti faninsa viime vuonna ajelemalla hiuksensa pois. Nyt siilitukkainen monitaituri esittelee uudella videollaan peruukkien avulla luotuja erilaisia tyylejä.

Saara julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän palauttaa hänen kuluneen peruukkinsa jälleen uuteen uskoon. Saaran vaaleanruskea peruukki on kokenut Pallon ympäri -televisio-ohjelman kuvausten puitteissa monia haastavia olosuhteita ja ilmastoja, jotka ovat saaneet sen kuluneen ja takkuisen näköiseksi.

Saara on päättänyt kuitenkin antaa rakkaalle peruukille uuden elämän värjäämällä ja leikkaamalla sen. Nainen näyttää videolla miten hän onnistui saamaan kuluneesta peruukista jälleen kuin uuden veroisen ja täysin eri tyylisen peruukin pienen muodonmuutosleikin avulla.