Varas vei Michael Monroen rakkaan esineen keikalla – vetoaa nyt varkaaseen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen suomalaisen rockyhtye Hanoi Rocksin keulahahmo Michael Monroe kiersi viime viikonloppuna Suomea akustisella kokoonpanolla. Mies valittelee Facebookissa, että joku varasti hänen punaisen viuhkan, joka on miehelle erittäin tärkeä.

– Halusimme luoda intiimin ilmapiirin ja soittaa ihmisten lähellä, mutta se ei tarkoita että minun tavaroita saa tosta vaan anastaa. Se viuhka on minulle erittäin tärkeä. Sillä on suunnaton määrä tunnearvoa koska sain sen eräältä äärimmäisen tärkeältä ihmiseltä, Michael Monroe kirjoittaa Facebookissa.

Mies pyytää, että viuhkan anastanut henkilö ottaisi järjen käteen ja lähettäisi viuhkan takaisin miehelle osoitteeseen Michael Monroe, Poste Restante, 25410 Suomusjärvi. Michael lupaa, että jos saa rakastamansa viuhkan takaisin, jättää hän asian siihen.

Hey, Kiitos kaikille Kokkolassa Perjantaina ja Jyväskylässä eilen meidän "Acoustic Trio" keikoilla! Se oli kivaa… …

Publiée par Michael Monroe sur dimanche 13 mai 2018