Uskomaton näky moottoritellä – auton lavalla kaksi henkilöautoa!

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Miten kuljettaa kaksi henkilöautoa paikasta toiseen edullisella tavalla? Tuoreella videolla eräs kuljettaja on keksinyt kysymykseen vaarallisen näköisen ratkaisun. Yhdysvaltojen Arkansasissa sijaitsevalla moottoritiellä ajanut autoilija törmäsi tyrmäävään näkyyn edessään.

Lava-auton taakse oli lastattu kaksi henkilöautoa. Kyseessä oli tuskin missään päin maailmaa lainmukainen tapa kuljettaa ajoneuvoja mukana. Autot näyttivät siltä kuin ne olisivat hetkenä minä hyvänsä saattaneet pudota lavalta moottoritielle, aiheuttaen mahdollisia onnettomuustilanteita.

– Vain Arkansasin Camdenissa voit nähdä kaksi autoa roikkumassa puoliksi tyhjän päällä. Tuo ei ole edes hinausauto, kuvaaja toteaa videolla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.