Optinen harha näyttää lapsilta kielletyltä – kunnes karu totuus paljastuu

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää usein hauskoja kuvia, joiden aiheuttamat optiset illuusiot saavat ihmiset näkemään jotain aivan muuta kuin kuvassa oikeasti on. Tällä kerralla Instagramissa jaettu video kerää klikkauksia, koska se näyttää paljastelevammalta kuin se onkaan.

Näyttelijä Coco Baudelle on julkaissut videon, jossa nähdään nerokas illuusio. Videon alku näyttää aivan siltä kuin siinä näkyisi paljas naisen rinta. Kun video etenee käy kuitenkin ilmi, että kuvassa on vain osa naisen reittä ja pohjetta sekä isovarvas, joka pilkistää pohkeen takaa.

Aiemmin hilpeyttä aiheutti verkossa levinnyt kuva isästä, joka oli kuvassa kumartuneena antaessaan sängyssä makoilevalle vauvalleen suukkoa poskelle. Miehen kalju pää, olkapää ja korva aiheuttivat kuvaan kuitenkin sellaisen illuusion, että vauvan vieressä olisi ollut karvainen takapuoli.

ay 💅🏽

A post shared by Coco Baudelle (@cocobaudelle) on