Shokkikäänne! Meghan Marklen isä ei osallistukaan kuninkaallisiin häihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden seuratuimmat häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, sillä Prinssi Harry ja Meghan Markle sanovat toisilleen tahdon tämän viikon lauantaina 19. toukokuuta. Meghan Marklen isän Thomasin oli määrä saattaa tyttärensä alttarille, mutta hän on nyt ilmoittanut, että ei aiokaan osallistua häihin.

Kensingtonin palatsi julkaisi juuri tiedotteen, jossa he kehottivat ihmisiä antamaan Thomas Marklelle rauhan tämän vaikean päätöksen keskellä. Meghan on isänsä tulon peruuntumisesta erittäin surullinen, koska isän piti saatella hänet alttarille lauantaina. Isä kuitenkin The Sun -lehden mukaan pelkäsi nolaavansa tyttärensä ja koko palatsin.

Thomas Markle perui osallistumisensa sen jälkeen, kun lehdistö nosti esille, että mies oli saanut kuvatoimistolta suuren summan ennalta sovituista kuvista, joissa hän näyttää valmistautuvan häihin. Kyseiset kuvat levisivät laajalle eri medioiden välityksellä, ja niissä Thomas luki Englannista kertovaa kirjaa.