Lapsia inhoava mies pantiin lastenvahdiksi – yritti hoitaa 2-vuotiasta vuorokauden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki eivät halua lapsia ja osa ei edes tunnu pitävän niistä. Nyt YouTube-videolla nähdään erään miehen päivä, jolloin hän joutui hoitamaan noin kaksivuotiasta taaperoa vaikka ei edes pidä lapsista.

Mies kertoi heti aluksi, että ei pidä lapsista koska vauvat ovat kalliita, vaativat jatkuvaa huomiota, lapset ovat ilkeitä eikä heidän kanssaan ole helppoa tulla toimeen. Nyt hän kuitenkin suostui viettämään yhden kokonaisen vuorokauden Sydney-nimisen taaperon kanssa.

Päivä pikkuisen kanssa alkoi loistavasti ilman mitään ongelmia. Tyttö oli rauhallinen miehen seurassa eikä surrut sitä, että äiti lähti pois. Kahden tunnin kuluttua taapero sai kuitenkin ensimmäisen kiukunpuuskansa koska hän ei halunnut auton turvaistuimeen istumaan.

Miehelle tuli yllätyksenä se miten paljon sotkua taapero aiheuttaa ruokaillessaan. Ruoan jälkeen yhdessäolo alkoi taas sujumaan leikkien merkeissä. Kun mies sai Sydneyn viimein nukkumaan hän huomasi, että ei ollut ehtinyt tekemään mitään omia askareitaan koko päivän aikana.

Aamu alkoi energisesti heti kun Sydney heräsi. Aamiaisen jälkeen taaperolla alkoi musiikkileikkikoulu, minkä jälkeen pikkuinen otti lyhyet päiväunet. Touhuntäyteisen vuorokauden jälkeen mies totesi, että vanhempana oleminen on rankka kokopäivätyö, josta hän oppi paljon, mutta johon hän itse ei ole halukas.