Perheenisä jännitti Euroviisuja – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reilu viikko sitten Euroviisufanit ympäri maailmaa jännittivät pääseekö heidän edustajansa semifinaaleista finaaliin. 12. toukokuuta finaali taisteltiin Portugalissa, jossa Israelin Netta Barzilai vei koko kilpailun voiton kappaleella Toy. Saara Aalto jäi finaalissa 46 pisteellä sijalle 25.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella hellyttävä hetki, kun irlantilainen mies jännittää oman maansa edustajan pärjäämistä ensimmäisessä semifinaalissa. Perheenisä käy televisiota katsellessaan kaikki tunneskaalat läpi aina riemusta, jännityksestä ja vihasta pettymykseen saakka.

Juuri kun mies luulee, että kaikki kymmenen finalistia on jo ilmoitettu, juontajat alkavat kuuluttamaan vielä viimeistä finalistia. Mies alkaa uudelleen jännittämään, ja lopulta jännitys purkautuu silminnähtävään riemuun ja iloon kun Irlannin kuulutetaan olevan kymmenes finalistimaa.