Plus-malli Ashley Graham kurvikkaana alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Nyt kaunotar poseeraa upeissa alusvaatekuvissa, joissa nainen esittelee suunnittelemiaan asuja.

30-vuotias Ashley Graham on tehnyt jo useamman alusvaatemalliston yhteistyössä Addition Elle -vaatemerkin kanssa. Uusimmissa alusvaatekuvissa kurvikkaan naisen yllä nähdään valkoiset rintaliivit ja pikkuhousut, joissa on pitsisiä yksityiskohtia.

Ashley Grahamin mukaan alusvaatteet sopisivat esimerkiksi hääyönä käytettäväksi. Uusissa alusvaatteissa värinä on käytetty valkoista, joka näyttää muutenkin olleen tämän kevään ehdoton muotiväri keltaisen lisäksi myös vaatteissa.