DJ-supertähti Paul Oakenfold Suomeen – Electric Festivalin klubikeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdesti maailman parhaaksi DJ-tähdeksi äänestetty elektronisen musiikin legenda Paul Oakenfold saapuu tänä kesänä Suomeen. Hän esiintyy Electric Festival -tapahtuman Warm Up –bileissä lauantaina 16. kesäkuuta Helsingin Club Capitalissa.

Warm Up –bileet tarjoavat esimakua 20. – 22. heinäkuuta Helsingin Messukeskuksen valloittavasta Electric Festivalista, jonka päätähtinä nähdään muun muassa Paul van Dyk, Above & Beyond, Aly & Fila, Gareth Emery, Markus Schulz ja kymmeniä muita elektronisen musiikin tähtiä.

Paul Oakenfold on aiemmin nähty Suomessa esimerkiksi poptähti Madonnan lämmittelijänä Madonnan Sticky & Sweet Tour -kiertueella vuonna 2009 sekä Summer Sound Festivalissa 2014. Bileiden kotimaisina tähtinä nähdään Alex Kunnari, K-System ja Cristian Arctica.

Tilaisuuteen on myynnissä Stara VIP -pöytiä, joista 10 hengen pöydän hinta on 550 euroa ja kuuden hengen pöydän hinta on 350 euroa. Stara VIP -pöydän hintaan sisältyvät VIP-sisäänpääsyt sekä asianmukaiset juomatarjoilut. Tarkemmat tiedot tapahtuman sivuilta.