Elton John esiintyy Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sir Elton John on saanut kunnian olla yksi ensi lauantaina juhlittavien prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääjuhlien esiintyhistä. 71-vuotias laulaja esiintyi edellisen kerran brittihovin juhlatilaisuudessa liki 21 vuotta laulaessaan kappaleen Candle in the Windin Harryn äidin, eli prinsessa Dianan hautajaisissa.

Elton John on kertonut TMZ-lehdelle, että hän ei ole vielä varma esiintymispaikasta. Ensimmäinen vaihtoehto on Windsorin linnassa sijaitseva St. George’s Chapel, eli Pyhän Yrjön kappeli, jossa vihkiseremonia suoritetaan. Toinen mahdollinen esiintymispaikka on St. George’s Hall, jossa järjestetään häävastaanotto vieraille.

Muusikko perui viikonlopulle suunnitellut keikat Las Vegasissa. Elton John oli edesmenneen Walesin prinsessa Dianan hyvä ystävä. Mies uskoo, että Harryn äiti hyväksyisi Meghan Marklen osaksi perhettä. Elton Johnin mukaan Diana olisi pariskunnasta yhtä ylpeä kuin hän itse.