Koira tajusi joutuvansa eläinlääkärille – hulvaton reaktio!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka eläinlääkärille päätyminen on usein lemmikkien parhaaksi, ymmärtää harvempi eläin sitä itse. Joidenkin koirien tapauksessa pettymys on miltei käsinkosketettavaa niiden tajutessa automatkan päämääränä olevan inhokkipaikka.

Youtube-käyttäjä Mike M:n videolla nähdään Lady-nimisen koiran hauska reaktio totuuden paljastuessa huviajelusta. Miken mukaan koira oli onnellinen koko matkan ajan, kunnes se tajusi mihin auto on suuntaamassa.

Koira protestoi julmaa kohtaloaan erittäin äänekkäällä tavalla. Omistaja yrittää rauhoitella lemmikkiään, arvatenkin onnistuen siinä melko huonosti. Jo vuonna 2014 julkaistu video on lähtenyt leviämään uudelleen sosiaalisessa mediassa, keräten huvittuneisuutta etenkin samanlaiseen näkyyn tottuneilta koiranomistajilta.