Koiran ja miehen vauhdikas leikki – lemmikki rakastaa pallon etsimistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat omistajansa kanssa leikkimistä. Yleensä leikkeihin kuuluu jonkin purulelun vetäminen, noutaminen, juokseminen ja omistajan kanssa painiminen. Nyt videolla nähdään kuitenkin koira, joka pitääkin tavaroiden etsimisestä.

Koiran omistaja on kuvannut hauskalle YouTube-videolle tilanteen, jossa hän leikkii koiransa kanssa hieman epätavallisempaa palloleikkiä. Noutamisen sijaan koira jätetäänkin leikin aluksi huoneeseen yksin oven taakse, jolloin omistaja alkaa etsimään asunnossa leikkipallolle sopivaa piilopaikkaa.

Kun mies on löytänyt pallolle piilopaikan, se vapauttaa koiran huoneesta. Koira tietää heti mitä sen täytyy tehdä. Koira alkaa etsimään innoissaan palloa, joka on kätketty kukkaruukun taakse. Koira ei aluksi haista palloa kukkien takaa, mutta löytää sen lopulta ja on siitä niin innoissaan, että ei suostu enää päästämään pallosta irti.