Meghan Markle sai isälleen tuuraajan – itse Prinssi Charles saattelee alttarille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden seuratuimmat häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, sillä Prinssi Harry ja Meghan Markle sanovat toisilleen tahdon tämän viikon lauantaina 19. toukokuuta. Meghan Marklen isän Thomasin oli määrä saattaa tyttärensä alttarille, mutta hän ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että ei aiokaan osallistua häihin.

Meghan on isänsä tulon peruuntumisesta erittäin surullinen, koska isän piti saatella hänet alttarille lauantaina. Nyt nainen on kuitenkin saanut melko arvokkaan tuuraajan hänen isänsä tilalle, sillä itse Prinssi Charles taluttaa Meghan Marklen alttarille.

Kensingtonin palatsi julkaisi People-sivuston mukaan tiedotteen, jossa kerrottiin, että Prinssi Charles otti tämän kunniatehtävän ilolla vastaan kun Markle pyysi häntä. Hän oli ollut myös hyvin iloinen siitä, että hän saa toivottaa Meghan Marklen tällä tavalla tervetulleeksi heidän sukuunsa.