25-vuotias esitti 17-vuotiasta pelatakseen lukion koripallojoukkueessa

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Monet alaikäiset yrittävät esittää itseään vanhempaa, mutta eräs texasilainen mies esiintyi kuan aikaa 17-vuotiaana. Syynä oli halu pelata koripalloa lukiolaisjoukkueessa.

25-vuotias Sidney Bouvier Gilstrap-Portley oli esiintynyt hurrikaani Harveyn vuoksi evakuoitua 17-vuotiasta liittyäkseen Dallasin Hillcrest High Schoolin koripallojoukueeseen. Mies hallitsi pelikenttiä suvereenisti ja jopa voitti vuoden pelaajapalkinnon.

Vielä kyseenalaisempana tekona Gilstrap-Portley päätyi jopa tapailemaan koulussa opiskelevaa 14-vuotiasta tyttöä. Mies jäi kiinni ikähuijauksesta entisen valmentajansa tunnistettua hänet huhtikuussa järjestetyssä koripalloturnauksessa.

Gilstrap-Portley pidätettiin NBC-uutissivuston mukaan asiakirjojen väärentämisestä. Mies on sittemmin vapautettu takuita vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä.