Kultainennoutaja tapasi vastasyntyneen – rakkautta ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsiin tottumattomista koirista saattaa pelätä pieniä ihmisiä ja säikkyä lasten nopeita liikkeitä. Varsinkin pienet koirat voivat oppia säikkymään lapsia, koska niitä on helpompi satuttaa. Tämän vuoksi pienen vauvan synnyttyä onkin ensisijaisen tärkeää, että perheen lemmikit totutetaan vauvoihin rauhallisesti.

Nyt herkällä YouTube-videolla nähdään miten perheen kultainennoutaja pääsee tapaamaan uutta tulokasta ensimmäistä kertaa. Vastasyntynyt vauva on tuotu kotiin, ja koiran reaktiosta päätellen lemmikkikin on uuden ihmisen tapaamisesta hyvin innoissaan.

Videolla nähdään miten koira kantaa lelua ja vinkuu se suussaan vauvan lähettyvillä. Lopulta koira laskee pehmolelun pois suustaan ja menee nuuhkimaan vauvaa hieman lähempää. Ensimmäinen pieni nuolaisu vauvan poskesta näytti saavan koiran heti rakastumaan pikkuiseen, minkä merkiksi se alkoikin heiluttaa vimmatusti häntäänsä omistajalleen.