Nina Dobrev julkaisi odotetun yhteiskuvan – fanit innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittua Vampyyripäiväkirjat-draamasarjaa tehtiin yhteensä kahdeksan tuotantokautta. Sarjan näytelijäkaarti työskenteli tuona aikana sarjan parissa lähes kymmenen vuoden ajan tiiviisti yhdessä, minkä vuoksi sarjan päättyminen oli koskettavaa niin faneille kuin itse näyttelijöillekin.

Vampyyripäiväkirjojen viimeinen jakso esitettiin 2017 vuoden maaliskuussa, minkä jälkeen näyttelijät ovat työskennelleet omien projektiensa parissa. Nyt sarjan yhtä pääosaa näytellyt Nina Dobrev pääsi verestelemään vanhoja muistoja kohdatessaan illanvieton merkeissä kollegansa Paul Wesleyn.

Nina Dobrev julkaisi hänen Instagram-kanavallaan yhteiskuvan, jonka hän oli ottanut Paul Wesleyn kanssa. Fanit olivat kuvasta hyvin innoissaan, ja kuva keräsikin nopeasti huiman kommenttivyöryn ja yli 2,7 miljoonaa tykkäystä. Televisiosarjassa kaksikko näytteli ensin rakastavaisia ja sen jälkeen ystävyksiä, joilla oli kuitenkin aina todella erityinen suhde toisiinsa.

https://www.instagram.com/p/Bi4g_F3hdQ7/?hl=en&taken-by=nina