Perheenisä vilkaisi naisen rintavakoon – selfiestä jättihitti somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa otetut valokuvat voivat onnistua ikuistamaan jotain sellaista, mitä muut eivät välttämättä huomanneet samalla hetkellä. Nyt niin on käynyt perheenisä Dennis Leaveylle, josta on tullut hetkessä kansainvälinen nettitähti.

BBC uutisoi sosiaalisessa mediassa parhaillaan leviävästä valokuvasta, jossa Dennis Leavey vilkaisee samalla hetkellä selfietä ottaneen Dominique Robinsonin rintavakoon. Vilkaisu ikuistui tietenkin kuvaan, jonka Robinson jukaisi Instagramissa. Sosiaalisessa mediassa leviämään lähteneen kuvan huomasi lopulta myös perheenisän Alex-tytär, joka julkaisi kuvan edelleen kommenttiensa kera.

– Oletko koskaan vilkaissut Twitteriä ja huomannut, että isästäsi on tullut nettimeemi? Alex kirjoitti.