Prinssi Harry ja Meghan Markle naimisiin – kuvat unelmahäistä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on parhaillaan käynnissä vuoden ylivoimaisesti odotetuin ja suurin hääjuhla, jossa Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat hetki sitten toisensa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestetyssä seremoniassa. He ovat nyt Sussexin herttua ja herttuatar.

Linnan alueelle oli tiukkojen turvatoimien kautta päässyt arviolta parisentuhatta ihmistä seuraamaan tilaisuutta lähietäisyydeltä. Sisällä linnassa oli noin 600 vierasta, joiden joukossa olivat luonnollisesti myös Kuningatar Elisabet ja Prinssi Charles. Kate Middleton nähtiin nyt ensimmäisen kerran edustustilaisuudessa sitten taannoisen toisen lapsensa syntymän.

Meghan Marklen isän Thomasin oli määrä saattaa tyttärensä alttarille, mutta hän ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että ei pääse osallistumaan häihin. Meghan sai lopulta erittäin nimekkään saattajan alttarille, sillä Prinssi Charles suostui ilomielin kunniatehtävään. Varsinainen seremonia sujui hyvin, joskin eräässä kohdassa paikalla olleet juhlavieraat purskahtivat nauramaan vielä tuntemattomasta syystä.

Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi
Kuva: Britannian hovi