Vietätkö liikaa aikaa Instagramissa? Pian voit selvittää sen

Digi · Tim Isokivi

Ihmiset käyttävät yhä runsaammin aikaa Instagramin, Facebookin ja Snapchatin kaltaisissa sosiaalisissa verkostoissa. Pian Instagram-käyttäjät voivat selvittää kuinka paljon heidän elämästään on kulunut minuutteja sovelluksessa.

Instagramiin on tulossa uusi Usage Insights -työkalu. Sen avulla käyttäjät voivat nähdä tietoja kuvapalvelun parissa vietetyn ajan määrästä.

Usage Insights -ominaisuuden löysi Techcrunch-sivuston mukaan Instagramin Android-sovelluksen piilotettuja koodeja tutkinut Jane Manching Wong. Instagramin toimitusjohtaja Kevin Systrom vahvistanut asian Twitterissä.

– Valmistelemme työkalua jonka avulla Instagram-yhteisö tietää kuinka kauan he viettävät aikaa sovelluksessa – kaiken ajan täytyisi olla positiivista ja tarkoituksellista, Systrom kirjoitti.