Vogue esitteli epätavallisemmat hääpuvut – nämäkö nyt trendikkäitä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti ja trendit ovat muuttuneet viimeisen vuosisadan aikana ympäri maailmaa todella paljon. Tästä syystä viimeisten vuosikymmenien tyylivirtauksia hiusten, meikkien ja alusvaatteiden osalta on esitelty monen videon verran. Nyt parrasvaloihin pääsevät hääpuvut.

Kuten muissakin juhlapuvuissa, myös hääpuvuissa on vuosien varrella tapahtunut melkoisia muutoksia. Välillä puvuissa on suosittu kellertävää valkoista ja myöhemmin puhtaanvalkoista. Nyt muodin raamattuna pidetty Vogue-lehti julkaisi British Vogue -kanavallaan uuden YouTube-videon, jossa huippumalli Cara Delevingne esittelee erilaisia hääpukuja.

Cara Delevingnen esittelemät hääpuvut eivät olleet kovin perinteisiä tai tavanomaisia. Delevingne sovittaa videolla muun muassa hapsuilla koristeltua jakkupukua, goottihenkistä mustaa mekkoa ja sporttista shortsipukua, johon on lisätty tyylikäs laahus.