Elsa Hosk käänsi katseet luksushotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, ja supermalli Elsa Hosk on siitä hyvä esimerkki. 29-vuotias Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on tehnyt jo vuosia menestyksekästä malliuraa. Kerroimme taannoin, että hänen isänsä on ruotsalainen ja Marja-äitinsä suomalainen.

Nyt Elsa on kuvattu nauttimassa lomastaan Cannesin elokuvajuhlien liepeillä Antibesissa sijaitsevassa luksushotellissa. Punaisiin bikineihin sonnustautunut kuvankaunis malli pulahti pikaisesti veteen.

Elsa Hosk ei ole haastatteluissaan juuri puhunut etnisestä taustastaan, minkä vuoksi hänestä onkin usein puhuttu vain skandinaavisena kaunottarena. Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Kaunotar on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Splash
Splash
Splash