Erikoinen näky liikenteessä – kuski ajoi konepelti ylhäällä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan liikenteessä näkee mitä erikoisimpia tapoja matkustaa, kun esimerkiksi suurta kuormaa siirtävät skootterikuskit yrittävät pärjätä liian pienellä kulkuneuvolla. Tällä kerralla eräs kaksikko huvittui näystä, jossa mies ajoi ilman näkökenttää.

YouTube-videolla nähdään miten eräs kuski ajaa autollaan konepelti ylhäällä. Nainen ja sisarentytär olivat huomanneet, että heidän edellään toisella kaistalla ajavan auton konepelti oli noussut jostain syystä pystyyn kesken ajamisen, mutta se ei tuntunut autoa ajavaa miestä juuri haittaavan.

Videota kuvannut nainen oli olettanut, että mies hidastaisi ja ajaisi autollaan tien sivuun, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Kuski jatkoi ajamista konepelti ylhäällä ja yritti tarkastella tietä ja edessä olevaa liikennettä pienestä konepellin jättämästä raosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.