Kurt Cobainin tytär menetti isänsä miljoonakitaran – soitin määrättiin exälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen muusikko Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain meni vuonna 2015 naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä ja kihlattunsa Isaiah Silvan kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2016, ja ovat riidelleet siitä lähtien oikeudessa.

Oikeustaisteluiden suurimapana syynä oli Kurt Cobainin tyttären perimä miljoonaomaisuus, josta nainen ei halunnut antaa penniäkään Silvalle. Kiistelyn kohteeksi joutui myös Kurt Cobainin vanha kitara, jonka arvoksi on arvioitu miljoona dollaria.

Frances Bean Cobain antoi kitaran Isaiah Silvalle häälahjaksi. Kitara on sama Martin D-18E -instrumentti, jota Kurt Cobain soitti legendaarisessa MTV Unplugged -esiintymisessä Nirvanan kanssa vuonna 1993. Kitaraa voidaan pitää Nirvana-fanien graalin maljana. Frances Bean Cobain hävisi oikeudessa ja kitara pysyy Isaiah Silvan omistuksessa, TMZ raportoi.

Sen sijaan Frances Bean Cobain voitti muuhun omaisuutensa liittyvän taistelun. Silvalla ei ole oikeutta hänen 450 miljoonan dollarin arvoiseen perintöönsä. Nainen sai myös pariskunnan yhdessä ostaman talon, eikä hänen tarvitse maksaa Silvalle aiemmin sovittua elatusmaksua, eli 25.000 dollaria kuukaudessa.

Hmchella

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on