Beverly Hills 90210 -sarjan Shannen Doherty jälleen sairaalassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hills 90210 -sarjan suosikkinäyttelijätär Shannen Doherty sairastui taannoin rintasyöpään. Vuosi sitten nainen ilmoitti, että hän oli parantunut syövästä. Nyt näyttelijätär on julkaissut kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteessa.

Shannen Doherty halaa kuvassa äitiään Rosa Dohertya äitienpäivän kunniaksi. Nainen oli käynyt leikkauksessa, mutta operaation perimmäistä syytä ei ole paljastettu julkisuuteen. Nainen raportoi taannoin rintasyöpään liittyvästä kamppailusta sosiaalisessa mediassa.

Nainen luovutti vertaan muutama viikko sitten leikkausta varten. Hän kannustaa kaikkia ihmisiä luovuttamaan verta säännöllisesti, koska sen avulla voi pelastaa ihmishenkiä suhteellisen pienellä vaivalla. Shannen Doherty kävi taannoin kahdeksan kertaa kemoterapiassa ja sädehoidossa. Lisäksi hänen toinen rintansa poistettiin.

My doctor had me bank some blood for my upcoming surgery. Mars P was patient with me and didn’t even roll his eyes at my anxiety over the needle size. He was patient, kind and really good. As I sat there banking blood for myself, I asked him about some of the people also donating… especially the ones with TVs. So two of them come every 2 weeks and donate platelets which takes 2 hours. Another girl comes as often as allowed to donate blood. To say I’m moved by the generosity of people is an understatement. I’m vowing that as long as I’m cleared in the future, I will start donating. Thank you to those selfless humans that donate. Thank you to Mars and all at the clinic in Woodland Hills for your smiles and hard work. Thank you to the @americanredcross #humbledagain.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on