Suuri masturbointikysely paljasti: Tämä ikäryhmä harrastaa eniten!

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Seksivälineyhtiö TENGA on toteuttanut laajan kyselyn, jossa on selvitetty ihmisten masturbointitottumuksia ympäri maailmaa. Tulosten perusteella 78 prosenttia kaikista maailman ihmisistä masturboi säännöllisesti. Kyselyyn vastasi 13.000 ihmistä 18 eri maasta.

Eniten masturboivat eteläkorealaiset miehet. Masturbointi aloitetaan normaalisti 15-vuotiaana, ja lähes kaikki ihmiset pitävät sooloseksin harrastamista terveellisenä ja luonnollisena. Siitä puhuminen mielletään kuitenkin edelleen epämukavaksi. Miehet masturboivat tulosten perusteella huomattavasti enemmän kuin naiset.

Kyselyyn vastanneet henkilöt olivat 18–74-vuotiaita. Eniten masturboivat 18–24-vuotiaat, joista 57 prosenttia tunnusti harrastavansa itsetyydytystä vähintään kerran viikossa. Määrä on enemmän kuin missään muissa ikäryhmissä.