Todellinen Smooth Criminal – murtovaras tanssi kesken rikoksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian Fresnossa sijaitsevan toimistorakennuksen valvontakameran nauhaa tutkineita odotti taannoin ällistyttävä näky. Kamera oli onnistunut ikuistamaan rakennukseen tunkeutuneen murtovarkaan voitontanssin.

43-vuotias David Michael Seal oli murtautunut toimistoon kopioiduilla avaimilla. Miehen mukaan oli päätynyt kannettava tietokone. Valvontakamera paljasti Sealin tunkeutuneen toimistoon useita kertoja edellisinä päivinä. Niistä yhden aikana hän suoritti lyhyen tanssin päästyään sisälle.

Seal on sittemmin pidätetty. Daily Mail -lehden mukaan miestä syytetään murtovarkaudesta ja väärän henkilötiedon antamisesta viranomaisille.

 

Suspect caught dancing on camera

Talk about breaking (it down) and entering! A security camera in California caught a thief doing a victory dance after breaking into a businessDetails: http://bit.ly/2Gdq7wH?utm_medium=social&utm_source=facebook_KXAN_News

Publiée par KXAN News sur lundi 14 mai 2018