Hofit Golan kiipeili bikineissä kalliolla – silmänruokaa riitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Hofit Golan herätti vuosikymmenen alussa huomiota myös kotimaansa ulkopuolella, mutta sittemmin hän on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa. Nyt hän on astellut jälleen julkisuuteen, kun kaunotar nähdään paparazzien upeissa bikinikuvissa.

Nyt Hofit Golan ja hänen ystävänsä, televisiotähti Victoria Bonya, on bongattu nauttimassa vapaapäivästään Ranskan Antibesissa sijaitsevan hotellin alueella.

Hofit Golan on israelilainen malli, seurapiirijulkkis ja tv-juontaja. Nykyään Lontoossa asuva neitokainen on nykyään tuttu näky lukuisista gaalajuhlista ympäri Eurooppaa. Tähteä on kuvailtu mediassa muun muassa Israelin vastaukseksi Paris Hiltonin kaltaisille seurapiirikaunottarille.

Splash
Splash
Splash
Splash