Jennifer Lopezin rintavako ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on suvereeni esiintyjä ja yksi rohkeimmin konserteissaan pukeutuvista laulajista. Nyt Lopez säväytti upealla asullaan sunnuntaina Las Vegasissa, kun hän osallistui musiikkialan 2018 Billboard Music Awards -gaalaan.

Latinopoppari Jennifer Lopez oli pysäyttävä näky astellessaan tapahtuman punaiselle matolle. 48-vuotiaalla Lopezilla oli yllään käärmeennahkakuosinen mekko, jossa oli korkealle yläreiteen saakka yltävä halkio. Mekossa oli myös näyttävä kaula-aukko, joka paljasti naisen samaa kuosia olevat rintaliivit.

Jennifer Lopez toimii tällä hetkellä yhdessä Derek Houghin ja Ne-Yon kanssa tuomareina NBC-kanavan esittämässä World of Dance -nimisessä televisio-ohjelmassa, jossa etsitään parasta tanssijaa. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin suosittu, että nyt kilpailusta tehtiin toinen tuotantokausi.

Splash News
Splash News
Splash News