Koira auttoi kaverinsa pulasta – hyppäsi perässä uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirilla on hyvä suojeluvaisto ja ne osaavatkin usein auttaa isäntänsä ja perheen pienimmät lapset pois esimerkiksi veden varasta. Tällä kertaa videolle tallentui tilanne, jossa koira auttoi toisen koiran pulasta.

YouTube-videolla nähdään miten koira hyppää uima-altaaseen auttamaan toisen pulaan joutuneen koiran pois altaasta. Omistajat olivat ihmetelleet koirien tullessa sisälle taloon märkinä, että olivatko ne olleet altaassa. Asukkaat olivat tarkastaneet tapahtumat takapihan valvontakamerasta, jolloin he olivat huomanneet, että tyttären Remus-niminen koira oli pelastanut perheen Smokey-nimisen koiran altaasta.

Smokey oli yrittänyt päästä altaasta pois väärästä kohtaa, jolloin Remus yritti ohjata kaverinsa altaan portaille. Kun se ei onnistunut, Remus päätti hypätä altaaseen auttamaan koiraa, jolloin se onnistui lopulta työntämään koiran ulos altaasta.