Parantavat kivet yleistyvät vihkisormuksissa – vuoden häätrendi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Korukivet ovat saavuttaneet uudenlaisen aseman, koska niillä on uskottu olevan myös parantavia ominaisuuksia kivityypistä riippuen. Hyvinvointitrendi on laajentunut nyt osaksi hääbisnestä, sillä morsiamet ovat alkaneet pyytää erikoiskiviä myös vihkisormuksiinsa.

Kivien uskotaan kanavoivan energiaa. PureWow-lehden toimitus on huomannut, että tulevat vaimot haluavat vasempaan nimettömäänsä sormuksen, jonka kivistä kumpuaa tätä maagiseksi energiaksi uskottua voimaa. Kiven valinta riippuu siitä, minkälaista energiaa haluaa sormuksensa kanavoivan.

Yksi näyttävimmistä vaihtoehdoista on syvän punainen rubiini, jonka on uskottu lisäävän luovuutta ja pitävän energiaa imevät ihmiset loitolla. Ruusukvartsi edustaa pyyteetöntä rakkautta, harmoniaa ja sisäistä voimaa. Korukivien valikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy omanlaisensa energianlähde.