Tammerfest vahvisti aikataulunsa – Nylon Beat, MEW ja Cheek lauantain päätähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest valtaa Tampereen jälleen 18. – 21. heinäkuuta. Tapahtuman ohjelmatarjonta on levittynyt pääareenalle Ratinanniemen festivaalipuistoon, Keskustorille ja kymmenille klubeille.

Ratinanniemen ohjelman aikataulut on nyt julkistettu. Torstaina tapahtuman avaa comebackin tehnyt Neon 2 ja päivän päättää Haloo Helsinki!. Perjantaina lavalla nähdään muun muassa Sanni, Mikael Gabriel ja paluun tekevä Tiktak. Päätöspäivänä hittikavalkadista vastaavat JVG, Samuli Edelmann, tanskalainen MEW sekä lavoilla viimein nähtävä Nylon Beat. Ilta huipentuu uransa päättävän Cheekin esiintymiseen. Yhteensä Ratinanniemessä nähdään liki 20 artistia ja yhtyettä.

– Tammerfestin aikaan koko kaupunki herää eloon. Ohjelmaa ja viihdettä on aamusta pikkutunneille – moneen makuun ja laajalle ikäryhmälle. Pääareenakonsertit ovat suosituimpien päivien osalta olleet viime vuosina loppuunmyytyjä, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Keskustori puolestaan tarjoilee tunnetusti maksutonta ohjelmaa koko aikuiskansalle. Jokaisella täysi-ikäisellä on täten mahdollisuus päästä nauttimaan kaupunkifestivaalin tunnelmasta ja ohjelmasta. Perinteeksi muodostunut Kari Peitsamon Tammerfest-keikkaputki toteutuu tänäkin vuonna. Mies esiintyy festivaalin jokaisena päivänä keskiviikosta lauantaihin Keskustorilla klo 16.00. Peitsamon lisäksi lavalla yleisöä viihdyttävät Hovimuusikko Ilkka, Iisa, Kalle Ahola, Kuumaa, Laura Moisio ja Eurooppaa valloittanut View.

Ulkoilmakonserttien lisäksi Tammerfestin vilkas klubielämä tuo tarjolle niin kiinnostavia uusia kuin tuttujakin esiintyjiä, stand upia sekä tietenkin festivaalin virallisen jatkot. Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät eurodance-kuningatar Pandora, DJ Matti Airaksinen ja bilebändi Jimmy Cola. Ilves puolestaan keskittyy poppiin, kun lavalle nousevat Evelina, Kasmir ja saksalainen ysärihittiyhtye E-Rotic. Hullu Porossa Tammerkoski-maisemissa nähdään laaja kattaus Suomen eturivin stand upia. Virallisena jatkobilepaikkana toimii Fat Lady Hämeenkadulla.