Unelmien aurinkotuoli tarjoilee viiniä – tässä kesäilta kuluisi leppoisasti

Lux Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat todistaneet useaan otteeseen olevansa hyvin kekseliäitä kun kyse on mukavuudesta ja alkoholin nauttimisesta. Nyt videolla nähdään miten eräs nainen nautiskelee punaviinistä omassa kätevässä viinituolissaan.

YouTube-videolla nähdään miten Michiganissa valmistettu viinituoli toimii käytännössä. Tuolin sisälle on kätketty useita viinipulloja, joista tuolin mekanismi kaataa nautiskelijalle juomaa suoraan lasiin kun tuolissa istuva henkilö kääntää puisesta vivusta.

Puinen aurinkotuoli on valmistettu setripuusta ja sen viiniä kaatavaan mekanismiin on leikattu puusta Michiganin osavaltion muoto. Videolla nähdään miten näppärästi naisen tyhjä viinilasi saa täytettä kun nainen kääntää puisesta vivusta taakse päin.