Plus-malli Ashley Graham julkaisi videon kuntosalilta – rakastaa jokaista kurviaan

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä yksi työllistetyimmistä pluskokoisista malleista muotialalla on 30-vuotias Ashley Graham. Mallin kuntoilu on aiemmin saanut trollaajat innostumaan, mutta nyt nainen julkaisi jälleen kuvaamaansa materiaalia kuntosalilta.

Ashley Graham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän suorittaa kunto-ohjaajansa kanssa todella vaativan liikkeen. Videolla nähtävä liikee vaatii hyviä lihaksia, tasapainoa ja kestävyyttä, minkä vuoksi Grahamiltakin oli mennyt muutama otto ennen kuin hän oli onnistunut liikesarjassa kunnolla.

Ashley Graham puhuu positiivisen minäkuvan puolesta. Tämän vuoksi fanit ihmettelivät aiemmin minkä vuoksi nainen yrittääkin muuttaa ulkomuotoaan kuntoilemalla. Moni ajatteli, että Graham ei olekaan itseensä tyytyväinen ja yrittää laihtua. Malli on kuitenkin selittänyt haluavansa treenata siksi, että hänelle tulee hyvä olo. Graham haluaa myös pysyä terveenä, selkeyttää ajatuksiaan, pysyä notkeana ja vahvana sekä saada enemmän energiaa.