Kylie Jenner kävi tapaamassa faneja – upea ilmestys seksikkäässä mekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. 20-vuotias kaunotar esitteli paljasta vatsaansa sosiaalisessa mediassa jo kuukausi synnytyksen jälkeen. Nainen on kertonut ihmettelevänsä vartalonsa palautumista itsekin, koska hän ei ole syönyt viime aikoina terveellisesti.

Kylie Jenner palasi melko pian synnytyksen jälkeen jo omien töidensä pariin naisen omassa Kylie Cosmetics -yrityksessä. Nainen avaa tällä hetkellä useita popup-liikkeitä, joista ensimmäinen avautui San Franciscossa 18. toukokuuta.

Kylie ilmestyi faniensa iloksi myös itse popup-liikkeen avajaispäivänä paikalle. Nainen oli upea näky vaaleanruskeassa vartaloa myötäilevässä mekossa, joka korosti kaunottaren tiimalasivartaloa upeasti. Läpikuultavan mekon alta näkyi myös tähden samaa sävyä olevat rintaliivit.

Splash
Splash
Splash

pop up 💋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on