Madventuresin Riku Rantalan hurja muodonmuutos! Laihtui 15 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Madventures-matkailuohjelmasta kuuluisuuteen noussut toimittaja Riku Rantala on liittynyt terveysbuumin kannattajiin. Elämäntapamuutos on kutistanut miehen olemusta siinä määrin, että hän joutuu päivittämään vaatekaappinsa sisällön pienempään kokoon.

Riku Rantala kertoo Instagramissa laihduttaneensa 15 kiloa. Samalla mies päivittelee, että on käyttänyt medium-koon vaateita viimeksi 90-luvulla, eli suurin piirtein kaksikymmentä vuotta sitten. Heinäkuussa 44 vuotta täyttävä mies ei ole pitänyt laihduttamisestaan sen suurempaa meteliä, mutta Instagram-kuvan ilmeestä päätellen hän on tyytyväinen nykyiseen olemukseen.

Riku Rantala tunnetaan ohjaaja Tuomas ”Tunna” Milonoffin työparina. Kaksikko on ansioitunut matkailu- ja dokumenttiohjelmien parissa, ja he voittivat vuonna 2012 valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy kaksi Kultainen TV -gaalan Paras miesesiintyjä -palkintoa.

SKUTSISSA HERÄÄMINEN = PARASTA #tyhypäivä #gimmeyawallet #kipinämikko

A post shared by Riku Rantala (@rikurantala) on