Miss Universumin treenihousut paljastivat liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

Nyt Olivia Culpo on poseerannut paparazzeille West Hollywoodissa kuntosalilla käymisen jälkeen. Kaunotar oli pukeutunut tiukkoihin harmaisiin treenihousuihin, joiden kireys paljasti ehkä hieman turhan paljon anatomisia yksityiskohtia.

25-vuotias Olivia Culpo erosi juuri Danny Amendolasta, jonka kanssa hän oli ollut Daily Mail -sivuston mukaan parisuhteessa kaksi vuotta. Nyt Culpo esitteli tapahtumassa upeaa mallivartaloaan sinkkuna paljastavassa asussa, joka koostui mustista alusvaatteista ja pitkästä mustasta aamutakkimaisesta vaatteesta, jonka nainen oli pukenut alusvaatteiden päälle.

Splash
Splash
Splash