Perhe koki karun yllätyksen – astiakaapin takaa löytyi käärme

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten asuntojen sisälle etsiessään suojaa joko kylmältä tai kuumalta säältä. Tällä kerralla eräs perhe löysi keittiöstään kutsumattoman vieraan kun he olivat ottaneet astioita vetolaatikosta.

YouTube-videolla nähdään miten ammattilaiset on jo kutsuttu paikalle kuljettamaan käärme pois. Käärme oli löytänyt kuumalla säällä tiensä talon sisälle ja luikerrellut astianpesukoneen vieressä olevan astiakaapin sisälle piiloon.

Käärme paljastui astiakaapin pohjalta pieneltä kerältä kun kaapin viimeinen vetolaatikko avattiin. Ammattilaiset poistivat käärmeen melko näppärästi, mutta perheelle näky on varmasti ollut silti kammottava. Laajemmassa kuvassa nähdään, että keittiön lähellä on ikkuna, josta käärme on luultavasti luikerrellut taloon sisälle.