Victoria Beckham näytti happamalta kuninkaallisissa häissä – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime lauantaina Britanniassa järjestettiin suuri hääjuhla, jossa Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestetyssä seremoniassa. He ovat nyt Sussexin herttua ja herttuatar. Paikalla oli suuri määrä vieraita, joiden joukossa kutsuttuina olivat myös Victoria ja David Beckham.

David ja Victoria Beckham olivat yhdessä jälleen hyvin näyttävä ja tyylikäs pari kuten aina, mikä saikin paparazzien kamerat laulamaan heidän suuntaansa. Kameroille tallentui kuitenkin selvästi myös se, että Victoria ei näyttänyt kovin iloiselta astellessaan hääjuhlaan miehensä käsipuolessa.

Moni on ihmetellyt sitä miksi Victoria Beckham on näyttänyt niin happamalta kuninkaallisten hääpäivänä. Nainen itse on itse kommentoinut päivää Mirror-lehden mukaan niin, että hän oli vain helpottunut siitä, että hän ei tällä kerralla ollut kuninkaallisissa häissä raskaana ja sai pukeutua miten halusi. Victoria ei kuitenkaan suoraan kommentoinut sitä miksi hän ei vaikuttanut iloiselta.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News