Mies paljasti leikkikentällä mistä lapset tulevat – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridasta kantautuu usein tavanomaista erikoisempia rikostapauksia. Ei siis ihme, että monesti osavaltion rikoksia koskevissa otsikoissa mainitusta ”floridalaisesta miehestä” on muodostunut meemien aihe.

Nyt eräs 30-vuotias floridalaismies on pidätetty sopimattomasta käytöksestä leikkikentällä. Otis Dawayne Ryan oli noussut Clearwaterissa sijaitsevan leikkikentän kiipeilytelineen päälle huutaakseen lapsille totuuden siitä, mistä vauvat tulevat.

– Vauvat ovat peräisin naisista, mies oli huutanut oikeuden pöytäkirjojen mukaan.

– Ne tulevat ulos naisten p*lluista, hän jatkoi.

Ryan pidätettiin ja hänelle langetettiin Buzzfeedin mukaan 118 dollarin sakkorangaistus. Mies on poliisin vanha tuttu. Aikaisemmin samana päivänä päivänä hän oli muun muassa huudellut asiattomuuksia naisille heidän pukeutumista ja fyysistä olemusta koskien.