Makwan Amirkhani palaa tänään UFC-kehään – haistatteli jauhot suuhun vastustajalle

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vapaaottelija Makwan Amirkhani nähdään tänään pitkästä aikaa UFC-ottelukehässä. Suomalainen kohtaa amerikkalaisen Jason Knightin Englannin Liverpoolissa, ja teki jo ottelun mediatilaisuudessa selväksi, että hän tietää kisakuntonsa olevan täyttä rautaa.

Vapaaottelija Makwan Amirkhani asteli äskettäin median eteen tyylikkäästi kauluspaitaan ja kravattiin pukeutuneena. Hän kysyi illan otteluvastustajaltaan Jason Knightilta tuijotuskilpailun ja medialle poseeraamisen päätteeksi, onko mies hermostunut. Knight näytti livistävän karkuun kielteisesti vastaessaan.

29-vuotias Makwan Amirkhani on kertonut mediassa treenanneensa ahkerasti kuntosalilla yli vuoden pituisen ottelutauon aikana. 25-vuotias Jason Knight tunnetaan lempinimellä Mississippi Mean. Kaksikko haistatteli toisilleen eilen punnituksessa, joten vapaaottelijoiden tunteet ovat pinnalla illan matsia varten.

!!!!!!!!

Publiée par Makwan Amirkhani sur samedi 26 mai 2018