4-vuotias roikkui kerrostalon parvekkeelta – tosielämän Spider-Man pelasti hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskassa asuva 22-vuotias Mamoudou Gassama on noussut maailmanlaajuisesti ylistetyksi tosielämän supersankariksi pelastettuaan pikkulapsen hengen. Nelivuotias poika oli jostain syystä päätynyt kiipeilemään kerrostalon parvekkeelle ja onnistunut saamaan itsensä kaiteen yli.

Poika piti viimeisillä voimillaan kiinni kaiteesta, kun Mamoudou Gassama huomasi hänet ja päätti suorittaa urotyön, jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Gassama päätti nimittäin käyttää erikoistaitoaan lapsen pelastamiseksi ja ryhtyi välittömästi kiipeämään kerrostalon seinämää ylös.

Parvekkeita pitkin noussut mies pääsi alle minuutissa nousemaan ylös ja pojan tasolle neljänteen kerrokseen saakka. Aiemmin tänä vuonna Malista saapunut paperiton siirtolainen on saanut ylistystä niin sosiaalisessa mediassa kuin myös Pariisin pormestarilta ja Ranskan presidentti Emmanuel Macronilta, joka on kutsunut miehen vierailulle presidentinlinnaan.