Halle Berry meikittömänä sateessa – olisitko tunnistanut häntä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien seksipommi ja miljoonien miesten päiväuni Halle Berry ei ole viime aikoina ollut kovin usein julkisuuden parrasvaloissa, sillä hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Äskettäin hän paljasti näyttelevänsä Sofian roolia uudessa John Wick 3 -elokuvassa, joka valmistuu vuonna 2019.

Eilen Halle kuvattiin New Yorkin kansainvälisellä JFK-lentokentällä, josta hän suuntasi taksilla pois. Sateinen keli aiheutti kuitenkin ongelmia, mutta onneksi näyttelijällä ei ollut kasvoillaan meikkiä, joka olisi voinut levitä sateessa.

51-vuotias näyttelijäkaunotar on viime aikoina säväyttänyt ajoittain niukoilla ja nuorekkailla asuvalinnoillaan. Myös tuoreimmissa kuvissa hän näyttää ikäistään selvästi nuoremmalta. Berry on todella sinut oman vartalonsa ja ulkonäkönsä kanssa eikä pelkääkään esitellä hänen luonnollisia avujaan myös muille.

Splash
Splash
Splash