Iggy Azalea hämmästytti kuvallaan – ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 27-vuotias tähti on aiemmin paljastanut, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän onkin esitellyt paljon leikkauksen jälkeen paljastavissa esiintymisasuissa.

Nyt Iggy Azalea julkaisi hänen Instagram-kanavallaan harvinaisen kuvan, jossa nainen hymyilee. Fanien mielestä tähti näytti kasvoiltaan heti hyvin erilaiselta, mutta myös vakavana poseeraajana tunnettu nainen on saattanut vain iloisella ilmeellään hämätä fanejaan.

Eräs fani ihmetteli kuvan kommenttikentässä: ”Onko hän aina näyttänyt tältä? En ollut tunnistaa Iggyä tästä kuvasta! Liian kaunis”. Monien mielestä naisen silmät näyttivät suuremmilta ja eri mallisilta, minkä lisäksi naisen nenäkin näytti saaneen uuden kapeamman muodon.

the stuff that don't wear off 🌼

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on